Dimarts, 16 De Octubre De 2018
C/ Sant Sebastià, 1 Gerri de la Sal, Baix Pallars - 25590 Telèfon: 973 66 20 40 Fax: 973 66 21 83
ajuntament@baixpallars.ddl.net

Itinerari Històric pel Pla de

23/09/2013

Itinerari històric pel Pla de Corts


Foto

Recorregut:

Peramea - Cortscastell - Montcortès - Bretui - Masia d'Enjaume - Peramea

Durada: 3 hores 30 minuts

Desnivell: 200 m

Distància: 10,300 Km

Dificultat: Nivell 2


Accés amb vehicle: A Gerri de la Sal agafeu la carretera local fins a Peramea. Podeu aparcar el vehicle a la plaça de la font.

Descripció: Itinerari circular pel fèrtil altiplà del Pla de Corts. Des de Peramea es puja a Cortscastell i Montcortés, a l'estany del qual ens podrem fer una remullada. La tornada a Peramea es fa passant per Bretui i la Masia d'Enjaume.

Recomanacions: Itinerari per a dur a terme en qualsevol època de l'any, malgrat que a l'estiu s'han d'evitar les hores de més calor. A l'estany de Montcortès hi ha una àrea condicionada per a poder reposar, banyar-se i menjar.

D'especial interès: A Peramea, la vila closa, l'església de Sant Cristòfol, la roca del Castell, la torre dels Colomers i l'arbre monumental de la plaça. Al llarg de la ruta, la Font de Sant Cristòfol, el dolmen de la Mosquera, la creu de terme, l'església de Santa Anna de Cortscastell i l'estany de Montcortès.

Variants: Si no es vol fer la ruta completa hi ha altres possibilitats: - Peramea - Pujol i tornar a Peramea per la carretera (1 h 15 min) - Peramea - Cortscastell i tornar a Peramea per la carretera (1 h 30 min)

 

Ruta en BTT del Ralau Robert al wikiloc amb sortida i arribada a Peramea passant per l'estany de Montcortès, Pujol, Cortscastell...

http://ca.wikiloc.com/geotourism/catalunya-palau-robert/ruta-de-peramea-a-lestany-de-montcortes-pel-pla-de-corts/6701950


Informació addicional :


Mapa Web