al contingut a la navegació Informació de contacte

IX Edició del concurs de fotografia feminista Leonor Pedrico Serradell sota el tema “El cos il·limitat de les dones”.

DIJOUS 21 JULIOL 2022

CONVOCATÒRIA: IX Edició del concurs de fotografia feminista Leonor Pedrico Serradell sota el tema “El cos il·limitat de les dones”.

Trobareu les bases i tota la informació aquí:

https://premileopedrico.cat/

Us animem a participar-hi, teniu temps fins al 15 de febrer de 2023

Tema:  El cos il·limitat de les dones

El cos de les dones és un camp de batalla polític, cultural, social, econòmic, sexual. Els nostres cossos són fruit de l’atzar i es modelen a través de la vida. El travessen edat, embarassos, malalties, felicitat, precarietat, amor, dolor, sexe, solitud, alegria. Els cossos de les dones són mirats, jutjats, culpats, puntuats, criticats. La publicitat en genera especulació i fetitxisme, i milers de nenes creixen emmirallant-se en cossos irreals i en qüestionen el seu pes, la seva alçada, les seues corbes i la forma dels seus pits. El capitalisme vol fins i tot convertir-lo en un recipient reproductiu per a vendre els infants-producte a compradors sense escrúpols.
Reivindiquem el cos de les dones en tota la seua magnificència: sumptuosos, opulents, grassos, prims, amb pits grans o petits, amb un pit, sense pits, amb cames llargues i esveltes o curtes i àgils o estàtiques. Cossos amb corbes i plans, cossos amb arrugués o amb pigues, cossos modelats i transformats o cossos a ritme de la vida que passa. cossos normatius i cossos dissidents. Tots ells són els cossos de les dones, i tots ells són l’esplendidesa de ser dona.