al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Salutació del Grup municipal

Benvolgudes veïnes i veïns,

Primerament volem agrair-vos l’oportunitat que ens heu donat. La nostra prioritat és treballar de manera constructiva, decidida, conjunta, conciliadora, respectuosa, sensible, sincera, transparent, intensa...., sent conscients de les peculiaritats del nostre territori, les necessitats del veïnatge i les dificultats de la burocràcia.

De fet, no entenem cap altra manera de treballar que no sigui la de fer-ho bé i pel bé comú, i és per això que us demanem que estigueu al nostre costat, i que allà on no arribem nosaltres ens doneu un cop de mà, perquè només aquest projecte tirarà endavant si tothom es sent part d’ell.

Tots som protagonistes d’aquesta història i malgrat possibles diferències segur que també tenim moltes coincidències. Estem segurs que tots volem que els nostres fills i filles tirin endavant i que gaudeixin de la millor infància possible, que els nostres adolescents es converteixin en uns adults feliços i responsables, i que els nostres padrins i padrines tingui una vellesa digna. Que sigui factible tirar endavant els nostres projectes, que tinguem tots i totes les mateixes oportunitats i que puguem viure en les millors condicions possibles. Que no ens haguem de justificar contínuament, que puguem gaudir sense diferències i que no haguem de lluitar per fer entendre que encara que visquem lluny i siguem pocs no ens mereixem menys.

Vosaltres ens heu fet valents amb el vostre vot i nosaltres us farem partícips de l’oportunitat.

Recordar-vos que a la web trobareu informacions vàries i que és una eina que facilita fer tràmits. Seguiu-nos a l’aplicació eBando i a les diverses xarxes socials per tal d’estar informats al dia d’actes, notícies i d’altres.

Som-hi!